30 Ekim 2012

İlham veren ikramlar

YAZI: TARKAN ÖZDEMİR

Otel hizmetlerinde yenilikçilik, farklılık ve ekstra dokunuşlar konaklayanların daimi beklentisidir. Bu televizyon kanallarındaki çeşitlilik, traş köpüğü, espresso makinası gibi farklı detaylarda gizlidir. Fakat zahmetsizce ulaşılabilecek atıştırmalıklar otele yorgun giriş yapmış bir misafiri mutlu edebilecek en güzel detaydır... Otel tarafından kayıt altında tutulan kişisel alışkanlıklar göz önünde bulundurularak özel tasarlanıp hazırlanan yiyecekler ise verilen hizmete artı bir değer katar.

İşte size mutfağa bakış açımı anlatmak ve misafirlere unutulmayacak bir deneyim yaşatmak için sunduğum ikramlardan bazıları:

 

Tamamı şekerden yapılmış ayakkabı ve kutusu, mini makaron ve çikolata mücevherler eşliğinde


 

 

Kutlama çilekleri; çırpılmış krema, pudra şekeri ve çikolata sos ile

 

 

 

 

Çikolata puro - Küba purosu görünümlü; mango, kivi ve ahududu sos ile servis edilen lezzetli çikolata

Çikolata çerçevesi içerisinde kakao yağı ile çizilmiş Kız Kulesi ve İstanbul silueti, lokum çeşitleri

 

 

ETİKETLER: YEMEK , VOGUE GURME , TARİF , ŞEF , PASTA , KUTLAMA , LOKUM , ÇİLEK , ÇİKOLATA PURO