Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Four Seasons Hotel Bosphorus’un içinde yer alan AQUA Restaurant, Türk ve Akdeniz mutfağını taptaze deniz ürünleri ve rafine tekniklerle yorumluyor.
İstanbul Boğazı’nın tam kıyısında, eski bir Osmanlı sarayının zarif atmosferinde yer alan AQUA, Türk ve Akdeniz mutfağını taptaze deniz ürünleri ve rafine tekniklerle yorumlayan özel bir restoran. Executive Sous Chef Alper Kızılbayır liderliğindeki mutfakta, mevsimsel ürünlerle hazırlanan yaratıcı tabaklar sunuluyor. Şık iç mekânı ve Boğaz’a açılan terasıyla Aqua, hem şehirde yaşayanlar hem de seyahat edenler için vazgeçilmez bir lezzet durağı.
Orkinos Carpaccio
Orkinos Carpaccio: Brioche kruton, kırmızı soğan ve közlenmiş kırmızı biber sosu eşliğinde servis edilen taze orkinos dilimleri
Yengeçli Tagliolini ve Ossetra Havyarı: Ev yapımı tagliolini makarnası, tereyağı, sarımsak, frenk soğanı ve Ossetra havyarıyla zenginleştirilmiş sıcak başlangıç
Izgara Mini Kalamar Dolması: Pastırmalı kereviz ragu, maydanoz püresi, ızgara yeşil soğan ve narenciyeli yanık tereyağı sos ile
Executive Sous Chef Alper Kızılbayır
“Balıkçı Yahnisi, denizin sunduğu tüm lezzetleri tek bir tabakta bir araya getiriyor. Kaya levreği, barbun, ahtapot, karides ve kalamar; domates bazlı, yoğun aromalı balık suyunda pişirilerek, paylaşmaya uygun sıcak ve samimi bir yemek deneyimi yaratıyor.”
Balıkçı Yahnisi
Tarihi bir Osmanlı sarayından dönüştürülen Four Seasons Hotel Bosphorus’un içinde yer alan AQUA, klasik mimariyi modern zarafetle harmanlıyor. Mekânda kullanılan sade bej tonları, geniş camlarla birleşerek Boğaz manzarasını ön plana çıkarıyor. Açık hava terasında gün batımı eşliğinde yemek yemek ise eşsiz bir İstanbul anısı sunuyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus - Çırağan Caddesi No:28 Beşiktaş, İstanbul 34349