Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Etiler’deki yerinde konseptini ve menüsünü yenileyerek kapılarını yeniden açan Amaya İstanbul, klasik formlardan uzak ama yerel ilhamlara bağlı bir gastronomi anlayışıyla öne çıkıyor.
Türk mutfağının geleneksel tatlarını özgün tekniklerle yeniden yorumlayan Amaya, sıfır atık prensibi ve Kafessiz Türkiye iş birliğiyle temin edilen doğal malzemeleriyle çevresel duyarlılığı da mutfak disiplinine dahil ediyor. Estetikle samimiyeti, bireysellikle ekip ruhunu harmanlayan bu yeni dönem, şef Volkan Özkur’un vizyonuyla şekilleniyor. Bar menüsüyse mevsimsel içeriklerle güncel tutulurken, akşam saatlerinde müzikle birlikte mekanın ritmi de yükseliyor.
İsli Ahtapot, Edirne Ciğer Wok, Çanak Enginar & Kaju Glaze
Menüden yalnızca bir tabak seçilecekse, bu şef Volkan Özkur’un favorisi olan İsli Ahtapot olmalı.
Amaya’nın yeni döneminde mekân, yalnızca bir restoran değil; aynı zamanda bir sanat alanı olarak da düşünülmüş. Corridor Works iş birliğiyle küratörlüğü yapılan sanat seçkisinde yer alan eserler, mekanın mimari çizgisiyle uyum içinde. Her köşede farklı bir sanatçının dokunuşuna rastlamak mümkün. Gündüz saatlerinde ferah ve sakin bir atmosfer sunan Amaya, akşam saatlerinde bar köşesinden yükselen müzikle daha canlı ve enerjik bir yapıya bürünüyor.
Odeabank Blok, Etiler, Nisbetiye Cd No:60C, Beşiktaş/İstanbul 34337