Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
1950'li yıllarda Toskana'da yaşamış, Trattoria işletmiş bir kadın olan Gina’nın hikayesinden ilhamla kurulan Gina, kısa bir aradan sonra D.ream çatısı altında önce Kanyon’da, hemen ardından da Galataport İstanbul’da kapılarını açtı. Menüsünden dekorasyonuna Kuzey İtalya’dan ilham alan, mutfak disipliniyle farklılaşan bu restoran özenle seçilmiş malzemelerle harmanlanan lezzetleri, sunumu ve servisiyle İtalyan mutfağının en önemli temsilcilerinden biri.
Öne çıkan özellikleri: Kanyon ve Galataport İstanbul’da geleneksel ve karakteristik İtalyan lezzetlerini geniş şarap menüsü ve özel kokteylleri eşliğinde sunuyor.
Menüde öne çıkan seçenekler: Gina’nın yenilenen menüsünde “Ton Balığı Tartar”, “Patlıcan, Kabak, Domates ve Stracciatella Peynirli Bruschetta”, “Zeytinyağlı Enginar ve Tane Hardal Soslu Kuşkonmaz Salatası”, “Deniz Mahsullü Risotto”, “Manda Burrata ve Cherry Domates Soslu Tagliolini”, “Deniz Mahsüllü Pizza”, “Povolone Peynir ve Trüf Mantarlı Napolitan Pizza”, “Izgara Bonfile Dilimleri” ve bir İtalyan klasiği olan “Çikolatalı Tiramisu” gibi eşsiz lezzetler yer alıyor. Yemeklere klasik kokteyllerle birlikte Gina için özel olarak yaratılan PPM, Village Beauty, Negroni Berry gibi özel Negroniler eşlik ediyor.
Dekorasyon: Duvar aplikleri, sedir arkası aydınlatmaları, duvarları kaplayan çerçevelerdeki İtalyan portreleri, Gina’nın yaşadığı bölgeleri tasvir eden İtalyan Riviera’sı, Venedik ve Toskana’ya ait özel görselleri, terracotta saksılardaki bitkileriyle Gina’nın 1950’li yıllarda başlayan hikayesini günümüze taşıyor. Dekorasyonunun en çarpıcı ögelerinden biri de 17. yüzyılın sonlarında İtalya, İspanya ve Portekiz’de ortaya çıkan ve birçok yapıda kullanılan el boyaması Azulejo karolarından esinlenilerek özel olarak tasarlanan seramikleri...