Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Gurme rotasını Floransa'dan Kaz Dağları'na çeviren şef Tommaso Salvatori'nin menüsünde çarpışan lezzetler yer alıyor.
Kaz Dağları'nı mesken tutan Adatepe Ida Blue'da bir İtalyan kaşif: Tommaso Salvatori. Gurme rotasını Floransa'dan Kaz Dağları'na çeviren dünyaca ünlü İtalyan restoran Osteria A 'Pagliai sahibi ve şefi Tommaso Salvatori'yle geleneksel Toskana mutfağını tüm incelikleriyle keşfetmeye davetlisiniz.
Floransa’nın en gözde tatil beldelerinden Forte dei Marmi’de bulunan Osteria A 'Pagliai’nin 3.nesil Şefi Tommaso Salvatori, Türkiye’de ilk defa Kaz Dağları’nın el değmemiş coğrafyasından harmanlayarak oluşturacağı reçetelerini Adatepe’nin kendine özgü mevsiminde lezzetleri ile birleştiriyor. Kaz Dağları’nın dört bin yıllık mirasında ve büyüleyici doğasında konumlanan Adatepe Ida Blue'da gerçekleşecek bu leziz randevuya, Tommaso Salvatori'nin yöresel ve bulunduğu coğrafyaya göre kimlik değiştiren mutfak yaklaşımı eşlik edecek.
Kaz Dağlarının batı yamacında Adatepe Köyü'nde yer alan Adatepe Ida Blue’nun her biri kendine ait hikayeye sahip üç taş binası içerisinde yer alan yöreye ait ve özenle seçilmiş antika parçalar ve eşsiz Anadolu kilimleri ile dekore edilmiş odalarının doğa ve huzuru da kucaklaması da Ida Blue dostlarının seçim nedenleri arasında yer alıyor.
Ünlü şef Salvatori'nin reçetesinde, mevsimsel tatlar, bitki çayları, Küçükkuyu'da üretilen kaliteli zeytinyağları ve yöresel lezzetler yer alıyor. Ayrıca Kaz Dağları'nın cam fanustaki doğasını, kültürel zenginliklerini ve lezzetlerini yakından tanımak isteyenlere bağ bozumu, safari turu, zeytin hasadı, mantar avı ya da orman banyosu gibi taze önerilerle gelen bir rota Adatepe Ida Blue.
Meraklısına not: Tommaso Salvatori'nin geniş yelpazeli füzyon menüsü, 8-30 Nisan tarihleri arasında misafirlerine sunulacak.
0 286 752 10 45-46