LIVING
LIVING

03 Aralık 2021

Kuzey Ege Mutfağını Keşfetme Zamanı

21-12/01/1638172905_dis___genel_02.jpg

Şehirden küçük kaçamaklar yapmak adına pek çoğumuz hafta sonu tatillerini değerlendirmeye can atıyoruz. İşin içine konaklamanın yanı sıra farklı lezzetler deneyimlemek dahil olduğunda ise doğru seçimler yapmak önemli. Geçmişten geleceğe köprü olma felsefesini benimseyen Adatepe Ida Blue ise bu ikiliyi başarılı bir şekilde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

21-12/01/1638172813_murat_deniz_temel_1.jpg

Alaf Restoran’ın Kurucu Şefi Murat Deniz Temel, ikinci kez Kaz Dağları’nın el değmemiş coğrafyasından harmanlayarak oluşturacağı tariflerini Adatepe’nin kendine özgü lezzetleri ile birleştiriyor. Yolculuk ilk olarak 17 Aralık Cuma günü Adatepe Ida Blue tarafından misafirlerine sunulan Peynirin Peşinde deneyimiyle başlayacak. Peynir yapımı anlatımı, peynir tadımı ve yöresel çiftlikte üretilen ürünlerle Şef Murat Deniz Temel tarafından hazırlanan yemekler eşliğinde serüven devam edecek. Adatepe Taş Mektep'te 18 Aralık Cumartesi günü yapılacak sohbet sonrasında “Alaf Kuzey Ege’de” lezzetleri bu seminere katılanların ve otel misafirlerinin keşfine sunulacak.

ETİKETLER: ADATEPE IDA BLUE , ALAF RESTORAN