Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
The Peninsula’nın “Three Chefs, Three Feasts” serisi GALLADA’da etkileyici bir finalle sona erdi.
The Peninsula’nın Avrupa’daki otellerinden iki Michelin yıldızlı şefleri bir araya getiren özel gastronomi serisi “Three Chefs, Three Feasts”, Paris ve Londra’daki etkinliklerin ardından 21 Ekim’de The Peninsula Istanbul’un imza restoranı GALLADA’da görkemli bir finalle tamamlandı.

Avrupa’nın Kalbinden Boğaz’ın Işıltısına
Fransa’nın rafine teknikleri, İngiltere’nin yenilikçi dokunuşları ve Türkiye’nin köklü lezzetleri... Üç şehrin şefleri, sınırları aşan bir işbirliğiyle mutfağın evrensel dilinde buluştu.
“Three Chefs, Three Feasts” serisinin İstanbul’daki final durağında İki Michelin yıldızlı şefler Claude Bosi, David Bizet ve Fatih Tutak kendi imzalarını taşıyan altı aşamalı özel bir menü ile misafirlere unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşattılar. Menünün öne çıkan lezzetleri arasında Tokat Vişneli Ördek Ciğeri, Dana Kaburga Kavurma, Yabani Mantar, Deniz Tarağı, Kaya Barbun ve Antep Fıstıklı Baklava yer aldı.

Üç farklı şehirde düzenlenen bu eşsiz gastronomi serisinin ilk durağı 13 Mayıs’ta The Peninsula Paris’in teras restoranı L’Oiseau Blanc’ta, ikinci etkinlik ise 30 Eylül’de The Peninsula London’ın terasındaki Brooklands by Claude Bosi’de gerçekleşmişti.
Bu üç büyük şehrin ev sahipliği yaptığı ‘Three Chefs, Three Feasts’, yüksek gastronominin sınır tanımayan yaratıcı gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Lezzetlerin Ardındaki Usta Şefler
Şef David Bizet – L’Oiseau Blanc, The Peninsula Paris
Şef Claude Bosi – Brooklands by Claude Bosi, The Peninsula London
Şef Fatih Tutak – GALLADA, The Peninsula Istanbul