Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişiyi ağırlayan Taksim Meydanı’nın ikonik binalarından The Marmara Taksim Otel’in 20. katında yolculuğuna başlayan Okra, deneyimli şefleri Hüseyin Ceylan ve Mert Yalçıner’in önderliğinde Akdeniz’in mutfağını, ateşi odak noktasına alarak karşımıza getiriyor.
İstanbul’un kalbinde konumlanan mekân, ilhamını ateşin gücünden ve İstanbul’un benzersizliğinden alırken lokal malzemelerle harmanlanan lezzetleri özgün menüsüyle misafirlerine sunuyor.
Öne çıkan özellikleri: Her malzemenin kaynağını bilme özelliğiyle öne çıkan Okra, mevsimsel ürün zenginliği ve farklı aromaların hakim olduğu menüsüyle dikkat çekiyor. Açık ateşte pişirme tekniğiyle ürünlerin her zaman öne çıktığı, özenle seçilmiş lokal ürünlerle desteklenen menüsüyle çağdaş bir Akdeniz mutfağı sunuyor.
Menüde en sevilen üç seçenek: “Kalamar ve Kuskus”, “Açık Ateşten Karides”, “Yedi Baharatlı Kuzu Kol” ve iki kişilik olarak servis edilen “Levreğin Her Yeri” misafirlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
Tek bir yemek yenecekse hangisi olmalı: “Levreğin Her Yeri” mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden.
Dekorasyon: Her penceresinden İstanbul’un başka bir köşesine ışık tutan Okra, tasarımıyla hepimizin İstanbul’una bakma fırsatı sunan ve kendini de dönüştüren bir restoran. 150 kişilik kapasitesine ek olarak 40 kişilik özel bir alanı da bulunan mekân, İstanbul ile bütünleşen şık ve modern dekorasyonuyla göz dolduruyor.
Adres: The Marmara Taksim Roof. Osmanlı Sokak No:1/B Taksim Beyoğlu/İstanbul