Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
İsmini el değmemiş ormanlardaki geniş yapraklı mistik bir bitkiden alan Hiema, adından aldığı ilhamla gizemli bir vahada gastronomi ve eğlence için üst düzey bir deneyim sunuyor.
Akdeniz, İtalyan ve Japon mutfaklarından lezzetler sunan Hiema, hiç beklemediğiniz bir lokasyonda, bembeyaz duvarlar ve kaktüsler arkasına saklanmış gizli bir vaha.
Öne çıkan özellikleri: Mutfağını şef Burak Fındık'ın yönettiği mekan yalnızca gastronomik başarısıyla adından söz ettirmekle kalmıyor; küçük cumartesi diye adlandırılan çarşamba, cuma ve cumartesi günleri 22.00’den sonra eğlence dozunu arttırıyor.
Menüde en sevilen üç seçenek: Sırlanmış Akya, Karides & Trüflü Ravioli, Bonfile & Cacio e Pepe
Tek bir yemek yenecekse Şef Burak Fındık'ın önerisi: Karides&Trüflü Ravioli
Dekorasyon: Mekanın beyaz taş duvarlar ve yeşil bitkilerin çevrelediği avlusunda göz yormayan sade bir şıklık hakim. Avlunun kenarına konumlanmış şömine ise, serin yaz ve bahar akşamlarını bekliyor. Hiema’nın iç alanında ise ahşap dekoratif unsurlar ve tam yerini bulmuş kaktüslerle doğal bir hava yaratılıyor. Hiema’yı ziyaret edenlerin asla kaçırmaması gereken bir detay ise, barın yanında bulunan ve Ertuğrul Berberoğlu tarafından mekana özel olarak yaratılmış sanat eseri.
Adres: Fatih Sultan Mehmet Mah. Atatürk Cad. No:1, Armutlu, Sarıyer/İstanbul, 34470