Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Nicolas Ghesquiere'in boşalttığı koltuğun yeni sahibi
GÜNCELLEME: Haber doğrulandı. Balenciaga'nın yeni kreatif direktörü Alexander Wang. Yeni görevinin yanı sıra kendi markası için de çalışmaya devam edecek olan tasarımcı yaptığı açıklamada "onur duydum" dedi.
Geçen kısmın özeti: Alexander Wang’in adı Nicolas Ghesquiére yerine Balenciaga’ya geçecek isimlerin başında gelmeye başladı. Haberin önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor fakat şimdilik modaevinden de tasarımcıdan da konuya dair bir açıklama gelmiş değil.
Alexander Wang ve Balenciaga markalarının her ikisinin de aynı şirkete; PPR’a bağlı olmaları da söylentinin doğruluğunu güçlendiren sebepler arasında. Aynı pozisyon için geçtiğimiz günlerde Christopher Kane’in de adı geçmiş, fakat haberin yalnızca dedikodu olduğu açıklanmıştı.