Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Yedi, bu yıl 4. kez "Transformation/Dönüşüm" temasıyla toplumsal projelere, çevreye yönelik gündeme ve gelecek nesli yakından ilgilendiren konulara ışık tutacak.
Billy Wagner
“Gastronomi aracılığıyla dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getirebiliriz?” sorusunu yerel ve küresel konular kapsamında ele alan YEDİ konferansı, hem üretim hem de tüketim zincirinin parçası olan üreticileri, şefleri, sosyal girişimcileri, bilim insanlarını, farklı disiplinlerden fikir liderlerini bir araya getirerek bir güç birliği, buluşma, konuşma platformu oluşturuyor.
Skye Gyngell
İstanbul merkezli, uluslararası yemek konferansı YEDİ, bu yıl 4. kez "Transformation/Dönüşüm" temasıyla toplumsal projelere, çevreye yönelik gündeme ve gelecek nesli yakından ilgilendiren konulara ışık tutacak. Ve şu soruyla izleyicisini karşı karşıya bırakacak: "Nasıl çözümün bir parçası olunur?"
Levent Erden
Türkiye'nin öncü şeflerinden Mehmet Gürs, yemek yazarı Cemre Narin ve Mutfak Sanatları Akademisi’nin direktörü Sitare Baras tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen Yedi konferansı, 23 Eylül tarihinde Sakıp Sabancı Müzesi'nde gastronomi dünyasından pek çok önemli isme ev sahipliği yapacak.
Seamus Mullen
YEDİ “Transformation / Dönüşüm” konferansına katılan konuşmacılar arasında; Berlin’deki Nobelhart & Schmutzig adlı restoranın Billy Wagner; Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’den (FAO) Ekrem Yazıcı; “Uyuşmazlık mutfağı” uzmanı, akademisyen Dr. Johanna Mendelson Forman; Next Academy kurucusu Levent Erden; Victoria and Albert Müzesi küratörleri May Rosenthal Sloan ve Catherine Flood; Op. Dr. Mehmet Tekinel; Hub Community Kitchen temsilcileri Munira Mahmud, Fatima Odonkor ve Halima Al Huthaifi; Araştırmacı, eğitmen, yazar Osman Serim; Zihin ve nefes eğitmeni Piraye Erdoğan; Noma’nın ortağı ve şefi René Redzepi ve TIME dergisi yazarı Lisa Abend; Şef, yazar Seamus Mullen; Londra’daki Spring restoranın şefi Skye Gyngell; Yemek yazarları Takuhi Tovmasyan ve Levon Bağış yer alıyor.
Konferans hakkında detaylı bilgi için: https://www.instagram.com/yediistanbul/