Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Önümüzdeki hafta bir "wine maker” ile ortak bir yemek yapacağız. O şaraplarını getiriyor, ben de yemekleri.
Şarap yemek eşleşmesi ve mönü üzerinde çalışırken, sonucunu sizlerle de paylaşmak istedim.!..!
İnsanın ne zaman neye ihtiyacı olacağı belli mi olur? Umarım hoşunuza gider ve fikir verir.
Afiyet olsun.
Buz gibi bir köpüklü ile
* Minik baget ekmekleri üzerinde; deniz tuzu ile lezzetlendirilmiş tereyağ ve fırınlanmış dil balığı dilimleri
* Taze organik çilek
* Fırınlandıktan sonra, krem keki peyniri ile doldurulmuş morel mantarları
* Pancar cips & blucheese dip
Beyazlar ve açık rozelerle
* Burrata & biyolojik domates, biberiyeli foccacio ekmeği, sızma zeytinyağı & deniz tuzu
* Turp, salatalık ve soya filizi salatası ile somon tartar
* Hafifçe kızartılmış köy ekmeği üzerinde, enginar pate ve çıtır domuz pastırması
Koyu rozeler ve kırmızılarla
* Kuşkonmazlı veya ördekli ravioli
* Limoncellolu buğday risottosu ile fırında kuzu
- Elif Yalın (Mangerie ve Delicatessen)