Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Esen Kıvrak, Çağ Erçağ, Olgu Kızılay ve Efdal Altun'dan oluşan Borusan Quartet, Feel the Connection temalı yeni projesinin ilk konserini dün akşam Borusan Müzik Evi'nde verdi.!..!
Dörtlü, Borusan Kültür Sanat Konsept Tasarımcısı Z. Berhan Yılmaz'ın hazırladığı proje kapsamında sahneye Hatice Gökçe'nin tasarımlarıyla çıktı. Gökçe, geçtiğimiz sezonda da Quartet için bir koleksiyon hazırlamıştı.
Dün akşam Türkiye'nin önde gelen çağdaş müzik bestecilerinden Alper Maral'a özel olarak sipariş edilen Connection isimli eserin de dünya prömiyerini yapan dörtlü için tasarımcı birbirleri arasındaki bağı ortaya çıkaran dört grupluk bir koleksiyon hazırladı. Reflektör yakalı frak gömlekler, leke tutmayan ceket-pantolon takımlar ve resmi olmayan konserlerde giymek üzere tişörtler koleksiyonun bir parçası.
Konserin videosu 1 Nisan'dan itibaren Borusan Kültür Sanat mobil web sitesinde izlenebilir.