Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
2014'e sayılı günler kala Four Seasons Hotel Bosphorus koridorları yeni yıl ve kutlama ruhuna tamamen hakim. Mutluluk kaynağımız çikolata ile hazırlanan özel dekorların mimarı, Fransız Pasta Şefi Ghislain Gaille.
Four Seasons Bosphorus pasta ekibi, haftalardır üzerinde çalıştıkları "Çikolata Köyü'nün kurulumunu tamamladı. Çok detaylı bir çalışma gerektiren çikolata enstalasyonlarının yapım aşamasında Vogue.TV kamerası mutfakta ve kurulum sırasında ekibin yanındaydı. Tamamen yenilebilir olan dekorlar, Four Seasons Hotel Bosphorus'da görülmeye hatta denenmeye değer. Fransız Şef Ghislain Gaille'in ağzından çikolata köyünün hikayesi ise Vogue.TV'de yayında.