16 Ağustos 2012

Catering'in incelikleri

YAZI: ZEYNEP BALKANOĞLU

Pose yumurtalı, ızgara sebzeli brioche

 

 

 

Restoranlar dışında yabancı bir ortamda istenilen menüleri yaratmak zevkli ancak zor olabilen bir iş. Bu işi bazen harika bir mutfağa sahip evde, bazen de hiçbir mutfak aletinin olmadığı kiralık bir depoda gerçekleştiriyorsunuz. Tabii bu durumda tüm alet edavatlarınızı yanınızda götürmeniz gerekiyor. Bu hafta sizlere bu ortamlarda sunduğumuz bazı lezzetlerden örnekler vermek istedik. Daha resmi bir davetli menüsünde görünüşün de davete uygun olmasına çalışıyoruz. Bir önceki hikayede anlattığımız gibi farklı yerlere gidip profesyonel servis ve catering ürünleri mağazalarından taşıdığımız ürünler burada işe yarıyor.

Mirinli somon

 

 

 

Bahçede yaptığımız kahvaltı cateringlerinde ise büfe şeklinde, daha neşeli ve rahat bir sergileme ve yemek konsepti uygulayabiliyoruz.

 

Dağ meyveli mini birchermüsli

 

Zeynep Moroğlu&Esra Muslu- Backyard, Auf ve Nuteras Şefleri

ETİKETLER: YEMEK , POŞE YUMURTA , CATERİNG , VOGUE GURME , TARİF , ŞEF , IZGARA SEBZELİ BRİOCHE