Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Mabou ve Glouton’un yaratıcısı ve şefi Cem Ekşi’nin yeni mekânı Bordel, Asmalı Mescit Jurnal Sokak’ta küçücük bir dükkânda, sevilen Alman sokak lezzetlerini özgün bir dokunuşla buluşturuyor.
Sunduğu benzersiz lezzetler ve sıcak atmosferi ile sokak lezzetleri denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan biri olmayı başaran Bordel, St. Pauli’nin punk enerjisi, Beyoğlu’nun bohem atmosferi ve Berlin’in techno ritminden ilham alarak, Bratwurst ve bira ikilisini merkeze koyan seçenekleriyle sokak lezzetlerine yeni bir boyut getiriyor.
Öne çıkan özellikleri: Sokak kültürünü doğrudan sokakta yaşama fırsatı sunmasıyla öne çıkan Bordel, sadece bir yeme-içme markası olmanın ötesinde, bir duruşu simgeliyor ve misafirlerine nefis bir şölen vadediyor. Mekânda servis edilen sosisler, özel olarak Bordel için üretiliyor ve unutulmuş Alman sokak kültürünü özlenen biçimde sunuyor.
Menüde en sevilen üç seçenek: “Currywurst”, “Bratwurst ve “Kuyruk Acısı”
Tek bir yemek yenecekse Şef Cem Ekşi’nin önerisi: “Currywurst”
Dekorasyonu: Punk kültürü, yaşamın her aşamasında kendi seçimlerini, üretimini ve karar verdiğin her şeyde kendinden bir parçayı, var oluşsal bir süreci ifade eder. Bordel, bu güçlü kültürden ilham alarak tasarımında onu yansıtmaya çalışan bir mekân. Beyoğlu'nun hızlı temposuna ayak uydurmak isteyenler için lezzetli atıştırmalıklar sunan Bordel, sokak lezzetleri için güçlü bir alternatif konumunda.
Adres: Asmalı Mescit, Jurnal Sokak, 2A, Beyoğlu/İstanbul