Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Alıştığımız lezzetlerin Bodrum tasvirinden ilk kez karşılaştığımız mekanlara, Bodrum'um gustosu yüksek mekanlarını derledik.
Gün batımına karşı bir terastayız. Günün rehaveti ile akşamın enerjisi arasında dinlenmek ve yeni lezzetler deneyimlemek için mola verdiğimiz bir mekanda... Bu güzel ana eşlik eden insanlar, dingin bir müzik ve günü bitirmenin ahesteliği...
Bodrum'un çoğu mekanı bu duygular içinde dolaştırdı bizi yaz akşam üstlerinde. Alıştığımız lezzetlerin Bodrum tasvirinden ilk kez karşılaştığımız mekanlara, Bodrum'um gustosu yüksek mekanlarını derledik.
İstanbul'un deniz mahsülleri ve boğaz manzarasıyla bilinen şık restoranı Lacivert, Ege'nin mavi tonlarını kucaklayan yeni mekanı ile Bodrum'da açıldı.
Bir mekanda üç ayrı konsepti bir arada sunuyor The Galiard Cove House. Akdeniz lezzetleriyle öne çıkan restoranı, kokteylleri ve müziğiyle keyifli vakit geçirebileceğiniz Kun x The Galliard bar bölümü ve deniz kıyısında yer alan beach'i ile dikkat çekiyor.
Bu gönderiyi Instagram'da görThe GALLIARD Cove House (@thegalliardcovehouse)'in paylaştığı bir gönderi
Deniz mahsülü restoranlarıyla tanınan ve Dünyanın En İyi 50 Restoranı arasında yer alan White Rabbit Family'nin Bodrum'daki yeni mekanı Sakhalin, Yalıkavak Marina'da açıldı. Restoranın mutfağında lokal ürünler Akdeniz ve Asya pişirme teknikleriyle birleştirilerek yepyeni bir stil olarak ortaya çıkan “MediterrAsian” tekniği ile hazırlanıyor. Restoranın kalbinde konumlanan akvaryumdan misafirler istedikleri deniz ürünlerini seçebildikleri gibi buzul efektli deniz ürünlerinin sergilendiği özel bir bar da bulunuyor.
Geleneksel Osmanlı lezzetlerinin hafif Akdeniz lezzetleriyle buluştuğu mutfak OTTO kahvaltıdan akşam yemeğine geniş bir seçki sunuyor. Şehirde alışık olduğumuz geleneksel Türk mutfağı deneyimini ferah bir terasta keyifli bir akşam yemeğine dönüştürüyor.
2011 yılında Miami'de açılan Villa Azur kısa zamanda tüm dünyada tanındı ve bu yaz Bodrum'da misafirleriyle buluşmak için yenilendi. Bodrum’u Türkiye’nin Fransız Riviera’sı olarak betimleyen Michael Martin, Beach Club konseptini dünyada ilk kez Bodrum Villa Azur’da açmanın mutluluğunu yaşıyor. Şef Hüseyin Berber de yenilenen menüsüyle gurmelerden tam not almaya hazır.
Rusya'dan hareketle adını dünyaya duyuran Novikov Bodrum, Yalıkavak Marina'da misafirlerini ağırlıyor. Terasında bulunan helikopter pistini Lounge'a çeviren Novikov, burada gerçekleşecek partilere ve ünlü DJ'lerin performanslarına hazırlanıyor.
Kumbahçe'de yer alan rahat ve sıcak mekan Chora, tapasları, Genovese focaccia'sı, kendi kahveleri ve her ay yenilenen ve Bodrum'daki en geniş şarap menüsüyle konuklarını ağırlıyor. Tadım Atölyesi’nin Bodrum’daki şarap barı Chora by Tadım Atölyesi’nin içinde sanat galerisi de yer alıyor.
Bu gönderiyi Instagram'da görChora Bodrum by Tadım Atölyesi (@chorabodrum)'in paylaştığı bir gönderi
Bodrum'da sayıları her sezon artan pop-up konseptli restoranlara bu yıl Ona At The Beach de Kaplankaya bölgesinden dahil oluyor. Şef Nicolau Pla Gomez ve Şef Aykut Doğanok ile birlikte açık mutfağın başında konuk şef olarak, Nicole ve Basta’nın mutfağında deneyim kazanmış Ali Akmansoy, Türkiye’yi Hindistan Genç Şef Olimpiyatlarında temsil etmiş ve Michelin yıldızlı restoranlarda çalışmış Ecem Karakuş, Nicole ve Spago İstanbul tecrübelerini ONA At The Beach’e taşıyacak Özge Çeltük de dahil oluyor.