Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Ünlü Paris restoranının New York’taki ilk şubesi, The Mark Hotel'deki birinci yıl dönümünü kutladı.
77. Cadde ile Madison Caddesi'nin köşesinde yer alan Caviar Kaspia, Paris’teki şubesinin şık atmosferini, The Mark Hotel’in Upper East Side’daki zarafetiyle mükemmel bir şekilde harmanladı. Ünlü tasarımcı Jacques Grange tarafından tasarlanan restoran, bar ve havyar butiği, eski dünyanın zarafeti ile çağdaş lüksü cazip bir şekilde birleştiriyor.
Caviar Kaspia’nın havyar butiği, işletmenin temel taşlarından biri olarak, havyar meraklılarının uğrak yeri haline geldi. Dünyanın dört bir yanından gelen sekiz farklı çiftlikte üretilen havyar çeşitleriyle, evde keyifli anlar yaratmak ya da gurme hediye seçenekleri için eşsiz bir koleksiyon sunuyor.
Bu önemli dönüm noktasını değerlendirirken Caviar Kaspia CEO’su Ramon Mac Crohon düşüncelerini şöyle dile getiriyor: “Mark Hotel’deki ilk yılımız olağanüstü geçti. Kaspia New York’un şimdiden moda ve yaratıcı çevrelerin favori ikonik mekanlarından biri haline gelmiş olmasını görmek çok heyecan verici. İleriye dönük olarak, olağanüstü deneyimler sunmaya ve kalıcı anılar yaratmaya devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.”
The Mark Hotel’in sahibi Izak Senbahar ise şu cümleleri ekliyor: “Caviar Kaspia, sunduğumuz olanaklar ve mekanlar arasında çok heyecan verici ve lezzetli bir ekleme oldu. Hem The Mark Hotel’e hem de sevdiğimiz mahallemize değer kattı.”
Caviar Kaspia, The Mark’teki ikinci yılına başlarken, ekibi başarısını daha da pekiştirmeyi ve hem yerel hem de uluslararası misafirler için tercih edilen bir destinasyon olma standardını sürdürmeyi vaat ediyor.