Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
İkonik restoran Caviar Kaspia, New York'taki ilk şubesini The Mark Hotel’de açtı. Açıldığı günden bu yana yıldızların favorisi olan şık Paris restoranıyla aynı davetkar atmosferi paylaşan New York’taki restoran ünlü iç mimar Jacques Grange tarafından tasarlandı. The Mark Hotel’le uyum içinde olan Caviar Kaspia Paris lezzetiyle Avrupa’nın zarafetini çağırıştırıyor. Kaspia mavisi masa örtüleri, zümrüt yeşili tiftik kumaştan döşemeler, ahşap panelli duvarlar, L'Observatoire International’dan ışıklandırmalar ve Belçika siyahı mermer barı ise öne çıkan detaylar arasında.
The Mark'taki Caviar Kaspia restoranının kült favorisi iki kez fırına verilmiş havyarlı patates, füme somon balığıyla soslu blini, bottarga, trüf mantarından yapılan vejeteryan havyar, havyarlı makarna ve çok daha fazlasını içeren "Havyar Sanatı"nı dünya çapında birden fazla bölgeyi kapsayan çeşitli tat ve profillerde sekiz farklı türde çiftlikte yetiştirilmiş havyarın yer aldığı kapsamlı bir menü sunarak kutluyor. Doğu yakasının kalbinde, 77th Street ile Madison Avenue'nun köşesinde yer alan kült restoran Caviar Kaspia'nın gelişi konuklar için benzersiz lüks tekliflerden oluşan seçkiler ile Fransız stilini sunarken The Mark’a yeni bir deneyim katıyor.