04 Kasım 2016

Uluslararası Yemek Konferansı Bomontiada'da

İstanbul merkezli, uluslararası yemek konferansı YEDİ, gastronomi ve sivil toplum alanlarında önde gelen isimleri, basın mensuplarını ve düşünce liderlerini ''Give Back! / Geri Ver!''mek için 6 Kasım’da İstanbul Bomontiada’da buluşturuyor.

yedi, cemre narin, mehmet gürs, sitare barasCemre Narin, Mehmet Gürs ve Sitare Baras

Türkiye’nin öncü şef ve işletmecisi Mehmet Gürs, yemek yazarı ve editörü Cemre Narin ve Mutfak Sanatları Akademisi’nin direktörü Sitare Baras tarafından düzenlen, sponsorları arasında Condé Nast Traveller Türkiye'nin de yer aldığı YEDİ’nin bu yılki konuşmacıları arasında hapishaneden çıkan insanlara mutfak ve servis sektörü becerisi kazandırıp iş imkanı sağlayan ödüllü proje The Clink’in mimarı Alberto Crisci, gıda israfına dikkat çeken Food for Soul adlı projenin mimarı; The World’s 50 Best Restaurants listesinde 1. sırada olan Osteria Francescana’nın şefi Massimo Bottura ve farklı ihtiyaçları sahip insanlarla bu ihtiyaçları karşılamak isteyen kişileri buluşturan ihtiyacharitasi.org platformunun kurucusu Mert Fırat da bulunuyor.

ETİKETLER: YEDİ , CEMRE NARİN , MEHMET GÜRS , SİTARE BARAS , ALBERTO CRİSCİ , MASSİMO BOTTURA , MERT FIRAT