26 Kasım 2015

Omnivore World Tour İstanbul'da

26-28 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde ve farklı restoranlarda bu yıl 3. kez gerçekleşecek olan Omnivore Istanbul, yemek fikirlerini ve deneyimlerini paylaşmak üzere uluslararası şefleri Türk şefler ile bir araya getirerek bu yıl yeme-içme dünyasına ilham vermeye devam ediyor.

Paris, New York, Montreal, Şangay, Moskova, Londra, Rio de Janeiro gibi dünyanın 3 kıtası ve farklı şehirlerini gezen Omnivore World Tour, mutfağı hiç olmadığı kadar eğlenceli kılan formatı ile yeni yetenekleri ararken, yeme-içme ile ilgilenen herkesi tek bir projede, alanında çok başarılı olan Türk ve yabancı şeflerle buluşturuyor.

omnivore

 

Mutfak, Omnivore ile hiç olmadığı kadar global bir deneyime dönüşüyor. Omnivore World Tour, mutfağın global ölçekte deneyimlenmesi ve paylaşılması gerektiği fikrinden yola çıkıyor ve bu hareketi açıkça teşvik ediyor.

Üç farklı bölümden oluşan Omnivore; mutfak profesyonelleri ve genç yetenekleri, dünyaca ünlü şeflerle buluşturan Masterclass, unutamayacağınız lezzetleri tadarak, ünlü şefler ile birlikte eğleneceğiniz Omnivorious by Badoit ve Omnivore İstanbul şeflerinin özel olarak hazırladığı menüleri tatma fırsatı bulacağınız Omnivore Pop Up Dinner’lar ile İstanbullu yemekseverlerle buluşacak.

 

Omnivore İstanbul’un Masterclass Programı

26 Kasım 2015

11:00 - 11:40 Esra Acar - Gram / İstanbul, Türkiye

11:45 - 12:25 Maksut Aşkar - Neolokal / İstanbul, Türkiye

12:30 - 13:10 İnanç Baykar – Amanda Bravo / İstanbul, Türkiye

14:10 - 14:50 Sebbie Kenyon - Воронеж / Moscova, Rusya

14:55 - 15:35 Kemal Demirasal - Alancha / İstanbul, Türkiye

27 Kasım 2015

11:00 - 11:40 Aylin Yazıcıoğlu - Nicole Restaurant / İstanbul, Türkiye

11:45 - 12:25 Cihan Kipçak & Üryan Doğmuş - Gile Restaurant / İstanbul, Türkiye

12:30 - 13:10 James Lowe - Lyle’s / Londra, İngiltere

14:10 - 14:50 Jean-Michel Carrette - Aux Terrasses / Tournus, Fransa

14:55 - 15:35 Emir Ali Enç - Soy / İstanbul, Türkiye

28 Kasım 2015

11:00 - 11:40 Ali Ronay - Raffles İstanbul / İstanbul, Türkiye

11:45 - 12:25 Turgay Yıldızlı - Specialty Turkish Coffee / New Orleans, ABD

12:30 - 13:10 Defne Koryürek - Slow Food / İstanbul, Türkiye

14:10 - 14:50 Kaan Sakarya - Nicole Restaurant / İstanbul, Türkiye

14:55 - 15:35 Nicolas Darnauguilhem - Neptüne / Cenevre, İşviçre

15:40 - 16:20 Erman Girgin – Bröd / İstanbul, Türkiye

ETİKETLER: OMNİVORE , GURME