Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Malzemeler
1 adet Sübye
4 adet Karides
Polenta için
100gr mısır polentası
500ml su
30 gr frenk soğanı
Tuz
Karabiber
Salsa sos için
150 gr kırmızı kiraz domates
150 gr sarı kiraz domates
50 gr yeşil zeytin
1 diş sarımsak
10 gr fesleğen
10 gr maydanoz
Balzamik sirkesi
Zeytin yağı
Karides ve sübyeler sarımsak ve tereyağı ile sotelenir.
Kısık ateşte 2 saat pişirdiğimiz polenta dilimleri üzerine yerleştirip, küçük küçük doğranmış kiraz domates salsa sos ile tatlandırılıp servis edilir.