02 Ocak 2015

Dandin Bakery

YAZI: ESRA DANDİN

Geçtiğimiz yıl yaşanmışlıklarıyla geride kalırken, bizim için en güzel tarafı Dandin Bakery'nin kapılarını açması oldu. Neredeyse geçtiğimiz bir yıl boyunca, mutfakta hazırlanan yiyeceklerden dekorasyonuna, deneye-yanıla, el emeğiyle, yavaş yavaş pişirerek, tüm bu çabamızı sizlerle paylaşmak için bir çatı altında topladık.
 
     
 
Mutfağımızda günlük olarak pişen ekmekler, pasta, tatlı ve çöreklerle, kahve eşliğinde kahvaltı seçenekleri, hafif salatalar ve mevsimlik ürünlerle değişkenlik gösterecek pizza ve ev yapımı makarnalar menümüzü oluşturuyor. Yaptığımız şeyler güzel olsun ve içimize sinsin derken tabii ki çeşitli zorluklarla ve olumsuz şeylerle karşılaştık. Tabi bunlar işin hikayesi ve eminim sizde de bunlardan birçoğu vardır. Günün sonunda tüm koşuşturma bittiğinde, tüm yiyecekler mideye indirildiğinde geriye sadece hikayeler kalıyor. Ama hikayeler mutlu da olsa, hüzünlü de olsa her zaman güzeller. Yeni yılın ilk ayında sizlerle, Dandin Bakery'nin mutfağından çıkan tatlıları ve ilhamlarını paylaşacağım. 
 
Esra Dandin
 
 
 

ETİKETLER: GURME , DANDİN BAKERY , VOGUE GURME