Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Sevgili Vogue okuyucuları,
Sizlerle tariflerimi ve gittiğim harika yerleri paylaşmak çok keyifliydi. Umarım tarifleri beğenmişsinizdir. Siz burada yeni yazıları takip ederken ben Mia Mensa'daki küçük mutfağımda yeni şeyler denemeye devam edeceğim. Bu ilk blog deneyimimde takip ettiğiniz ve desteklediğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle birlikte ben de Vogue.com'u takip etmeye devam edeceğim. Tekrar buluşmak dileğiyle.
Finali Chocolate Truffles ile yapıyoruz.
Malzemeler:
900 gr. Bitter çikolata
450 gr. Krema
1 çay kaşığı bergamut veya mandalina kabuğu rendesi
2 yemek kaşığı Kahlua (Baileys, kahve veya vişne likörü de kullanabilirsiniz.)
Hazırlanışı:
Çikolatayı iyice doğrayın. Kremayı da bir tencerede kaynatın.
Kaynayan kremayı çikolatanın üzerine dökün ve plastik spatula ile karıştırarak çikolatayı eritin.
Bergamut kabuklarını ve kahluayı da ilave edip bir kaba boşaltın ve dolapta sertleşinceye kadar bekletin. Küçük bir kaşıkla 2 cm'lik toplar yapın ve bu topları isterseniz kakao veya doğranmış bademe ya da hindistan cevizi rendesine batırın ve dolapta saklayın.
- Zeynep Balkanoğlu (Mia Mensa)