Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
David Beckham, H&M için tasarladığı ilk koleksiyonunu geçtiğimiz Şubat ayında tanıtmıştı. Oldukça başarılı olan koleksiyonun devamı beraberinde yeni bir kampanyayı da getirdi. Sürpriz! David nefes kesmeye devam ediyor, ama görünümünde değişiklik yapmayı çok sevdiğinden yeni saç stiliyle karşımızda.
“Bu fotoğraflarla koleksiyonun gücü ve kalitesinin yanı sıra giyilebilirliğini ve kesimlerini de ifade etmek istedim. Koleksiyonu çok beğeniyorum ve kendimi ürünlerin hepsinde çok rahat hissediyorum.” diyor. Üstelik bu parçaları giymek kendisi için alışkanlık olmuş.
Birçok erkeğin gardırobunun temel parçası haline gelmiş klasiklerden oluşan koleksiyona Kasım ayında yeni parçalar da eklenecek. Mükemmel yılbaşı hediyelerimizin adresi belli oldu. Herkese bu kadar yakışması ümidiyle.