Yeni yıl yaklaşırken İstanbul'un her köşesi büyüleyici bir kutlama havasına bürünüyor. Boğaz’ın ışıkları, tarihî mekanların şıklığı ve şehrin enerjisi, 2026’ya merhaba derken, lezzeti ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Gala yemeklerinden canlı müzik performanslarına, özel menülerden dans ve DJ partilerine kadar, birbirinden özel yılbaşı programlarını keşfedin.
Swissôtel The Bosphorus

İstanbul’un ve boğaz manzarasının tadını çıkarabilmenin en iyi adreslerinden biri olan Swissôtel The Bosphorus, içerisinde yer alan ve birbirinden özel deneyimler sunan restoranları ve restoranlara özel programlarıyla 31 Aralık akşamını bir başka yaşatıyor.
Sabrosa: Dünya mutfaklarından özenle seçilmiş lezzetleri ve muhteşem Boğaz manzarasıyla Sabrosa, yeni yıl kutlamalarında da İstanbul’un klasiği olmaya devam ediyor.
Chalet: Alpler’in büyüleyici atmosferini İstanbul’a taşıyan Chalet, cam iglolar ve 130 yıllık dağ evi konseptiyle masalsı bir gece yaşatırken DJ Onur Seçkin’in performansı ve saksafon ile dansın buluştuğu görsel şölen gecenize eşlik ediyor.
Madhu’s: Londra’nın ünlü Hint restoranı Madhu’s, Hint mutfağının büyüleyici dünyasına adım atmak isteyenleri ağırlarken, Bollywood Cabaret Show ve renkli dans şovlarıyla klasik kutlamaların ötesinde unutulmaz bir deneyim sunuyor.
16 Roof: Swissôtel The Bosphorus’un eşsiz manzaralı terasında, 16 Roof bu yılbaşında enerjisi yüksek, müziği bol, unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapıyor! DJ Özgür Bay ritmi belirliyor, saksafonun büyüleyici tınıları kemanın zarafeti ile gökyüzüne karışıyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus

Boğaz kıyısındaki etkileyici konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, yeni yılı keyif dolu anlarla buluşturuyor ve iki farklı geri sayım heyecanı yaşatıyor. Yılın en büyülü gecesinde 31 Aralık’ta misafirlerini Şevval Sam’ın sahne alacağı Yeni Yıl Galası ile karşılıyor. Atik Paşa Balo Salonu’nun göz alıcı atmosferinde gerçekleşecek bu özel performans, yeni yılın ilk dakikalarına eşsiz bir başlangıç sunuyor.
Aynı gecede Boğaz kıyısında bir diğer kutlama seçeneği de misafirleri bekliyor: AQUA’da özel menüsüyle Moonlight Soiree. Her iki etkinlikte de seçkin performanslar yılın son gecesini unutulmaz kılıyor. Boğaz kıyısında konumlanan özel igloo’lar, romantik ışıklandırmalarıyla kutlamaya ayrıcalıklı bir dokunuş katarken, AQUA’nın Moonlight Soiree menüsü bu zarif alanda da servis edilerek misafirlere benzersiz bir yılbaşı akşamı sunuyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus’da yılbaşı gecesi sizi başka neler bekliyor? Buz temalı bar alanları ve yaratıcı içecek sunumları gecenin dinamizmini artırırken, konuklara özgün miksoloji dokunuşlarıyla zenginleşen ayrıcalıklı bir yılbaşı deneyimi yaşatılıyor. Göz alıcı lazer şovları, enerjik DJ performansları ve dansçıların sahne gösterileriyle eğlence ritmini yükseltirken, Boğaz’ın büyüsü yılbaşı coşkusunu zirveye taşıyor.
Vakko Hotels

İstanbul Boğaz manzarasında yer alan Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, yılbaşı gecesi için büyüleyici bir atmosfer hazırlıyor. Otel, bu özel geceyi hem Vakko Le Spécialité restoranında hem de Le Specialita Bar’da sunulan yılbaşı menüleriyle taçlandırıyor.
Şeflerin özenle hazırladığı menüde; kral yengeç salatasından kızarmış deniz tarağı ve dana bonfileye uzanan rafine tatlar yer alıyor. Tatlı menüsünde ise profiterol ve petit four seçkileriyle zenginleşen bir final sunuluyor. Gecenin ritmini yükselten canlı caz performansları ve DJ setleri, geceye eşlik ediyor.
Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, 19.30’dan itibaren başlayan yılbaşı programıyla, misafirlerine unutulmaz bir kutlama sunarken, boğazın eşsiz manzarası eşliğinde 2026’ya zarafetle adım atma fırsatı vadediyor.
Vakko Hotel & Residence Nişantaşı'nın Vakko L’Atelier restoranında sunulacak yılbaşı menüsü ise; balkabağı çorbasından kızılcık soslu yılbaşı hindisine, kestaneli yasemin pilavından patatesli tarta, buche de noel’den petit four seçkilerine uzanan tatlarla damaklarda iz bırakıyor.
The Vakko Room’da başlayan karşılama kokteyli ile gecenin havasına giren misafirler, gece boyunca DJ performansı ve özel sürprizler eşliğinde dans ederek yeni yılı karşılayacak. 03.00’e kadar sürecek bu özel davet, Nişantaşı’nın çağdaş ruhunu ve Vakko’nun zarif ev sahipliğini bir araya getiriyor.
Six Senses Kocataş Mansions
Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul; yalıların tarihi dokusunu, modern bir yaklaşım ve iyi yaşam felsefesiyle bir araya getirerek gastronomi, konaklama ve spa deneyimlerini kapsayan bütünsel bir yeni yıl programı sunuyor.
SAX, yılbaşı akşamı için beş aşamalı seçkin bir gala menüsü hazırlıyor ve Maral Ataman Band’in canlı performansıyla Boğaz manzarasına karşı keyifli bir yılbaşı yemeği deneyimi sunuyor. Daha yerel tatlarla kutlama yapmak isteyen misafirler, Chef Erdal’ın hazırladığı dört aşamalı Anadolu esintili yılbaşı menüsünü tercih edebiliyor. Bu deneyim, Nilüfer Çakmak’ın canlı müzik performansıyla desteklenerek samimi ve rahat bir atmosfer yaratıyor.
İtalyan mutfağının klasik çizgisini seven misafirler için Scalini, yılbaşı akşamına özel à la carte menüsüyle Akdeniz’in yalın şıklığını yansıtıyor. Daha dinamik ve enerjisi yüksek bir kutlama arayan misafirler ise Toro’nun Latin - Asya esintili à la carte menüsünü DJ performansı ve after party ile birleştirerek hareketli bir yeni yıl deneyimi yaşayabiliyor.
The Ritz-Carlton

The Ritz-Carlton, Istanbul, ‘The Golden Nocturne’ temasından ilhamla dekore edilmiş yılbaşı tasarımları, ışıltılı tonlara bürünen atmosferi ve ayrıcalıklı hizmet algısıyla 2026 yılına görkemli bir başlangıç yapıyor. Otel, lezzet ve deneyimi bütünleştiren restoranları, geceye eşlik eden müzik programları, konaklama seçenekleri, geniş kahvaltı seçkisi ve wellness alanlarıyla yeni yılı geçirmek için şehrin dinamik lokasyonu haline geliyor.
Yeni yılın yenileyici ruhunu zarif atmosferine taşıyan The Ritz-Carlton, Istanbul; yılbaşı yemeğini ödüllü iki restoranı Atölye ve Nobu Istanbul’un yanı sıra misafirlerini İtalya’nın kıyı lezzetleriyle buluşturan yeni restoranı Limoré’nin zengin menüsüyle sunuyor. Gastronomi dünyasının en prestijli rehberlerinde yer alan Atölye, Buse Akyıldız’ın canlı performansı eşliğinde sunulan 6 aşamalı özel menüsünü misafirlerine takdim ediyor.
Mandarin Oriental Bosphorus
Mandarin Oriental Bosphorus, yılbaşı döneminde her köşesini mevsimin büyüsünü yansıtan zarif detaylarla donatırken; Mandarin Cake Shop’un özel tatlı koleksiyonları, Boğaz manzarasında içilen imza sıcak içecekler ve yılbaşı temalı çay saatleri kutlama ruhunu daha da yükseltiyor. Olea & Bar’da “La Notte d’Oro (Altın Gece)” temasıyla gerçekleşen yılbaşı etkinliği dört aşamalı menü, şarap eşleştirmeleri ve canlı DJ performansıyla sofistike bir deneyim sunarken, dileyen misafirler özel kabanalarda ya da odalarının konforunda kendi stillerine uygun bir kutlama atmosferi yaratabiliyor.
The Peninsula Istanbul

The Peninsula Istanbul, Boğaz kıyısında, 2026 yılını lüks, zarafet ve müzik dolu bir deneyimle karşılamaya hazırlanıyor. The Lobby’de klasik müzik konserleri, özel çay saatleri ve Noel brunch’ı gibi etkinlikler düzenlenirken, “Rendez-Vous at Midnight” temalı gala gecesinde Ashton Jones’un sahne performansı, beş aşamalı gala menüsü ve kabare atmosferi misafirlere unutulmaz anlar yaşatacak. Gece, GALLADA’da Şef Fatih Tutak’ın özel menüsüyle, Topside Bar’da Boğaz manzaralı kokteyller ve canlı müzikle devam edecek. Yeni yılın ilk sabahı ise The Lobby’de canlı müzik ve zengin brunch ile başlayacak.
Izaka Terrace
Boğaz’ın ışıkları eşliğinde büyüleyici bir yılbaşı atmosferi sunan Izaka Terrace, Solanch De La Rosa, Son De Küba Latin Orkestrası ve Oriantel Show ile eğlenceyi zirveye taşıyor. Izaka Bar’da ise Queto’nun enerjik performansı, Ece Deniz Live Sax’ın etkileyici melodileri ve Sayonoraart Show Team’in dansları, geceyi görsel-işitsel bir şölene çeviriyor. Head Chef Serhat Eliçora’nın özenle hazırladığı yılbaşı menüsü; mısır ekmeğinde çupra mustan siyah havyarlı lokmaya, isli bamya turşusundan palamut lakerdasına, domates marmelatlı mantıdan dinlendirilmiş dana bonfileye ve balkabaklı-kestaneli terinle başlayan tatlı seçkisine uzanan zengin bir lezzet yolculuğu sunuyor.
Frankie

Boğaz’ın ışıkları eşliğinde, seçkin lezzetlerden oluşan yılbaşı menüsü, gece boyunca ritmi yükseltecek DJ performansları ve canlı perküsyonun enerjisiyle Frankie, unutulmaz bir yeni yıl coşkusu yaşatacak.
Ruhunu ve malzemelerini Akdeniz’den, pişirme tekniklerini ve baharatlarını Asya’dan alan MediterrAsian menüsüyle Frankie, 19:30’da özenle hazırlanan menüsünden seçkilerle başlayacak akşam yemeğiyle misafirlerini karşılayacak. Frankie’nin klasik lezzetlerine yenilik katacak menüsünün öne çıkan tabakları arasında; bütün servis edilen mevsimine göre balık çeşitleri ve Kuzu Kol, salatalarda Mizuna & Kalamar ve Ispanak & Kök Sebze, hamur işleri ve risottolarda Ördek Wonton ve Kırmızı Karides Risotto, çig tabaklarda Aslan Balığı Cevice yer alıyor. Başlangıçlardan tatlıya uzanan zengin seçenekler ve görselliğiyle göz dolduran sunumlar, Frankie’deki bu özel geceyi unutulmaz bir deneyime dönüştürecek.
Yemek sonrasında katılmak isteyen misafirleri için ayrı bir alternatif sunan Frankie’de eğlence 22:30’dan itibaren hızlanacak. DJ Kaan Demiral’ın ritmik sesleriyle misafirleri saracak eğlenceli atmosfer saat 02:30’a kadar devam edecek.
Princes’ Palace Resort Büyükada
Princes’ Palace Resort Büyükada, 31 Aralık gecesi şehirin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenleri, adada eşsiz bir yılbaşı deneyimiyle ağırlıyor. Konaklamalı kutlama, Şef Samet Güney’in Doğu ve Batı lezzetlerini harmanladığı özel yılbaşı menüsü, Zeynep Özyılmazel’in canlı performansı ve DJ after party ile coşkuyu doruklara taşıyor. Lezzet dolu başlangıçlardan, ayvalı-fıstıklı çıtır kadayıfa uzanan menü, geceyi unutulmaz kılıyor. Kutlama, 1 Ocak sabahı özel brunch ile devam ederken, tekneyle adaya yapılan hızlı ve konforlu transferler, bu deneyimi daha da ayrıcalıklı hâle getiriyor.
Raffles İstanbul

Raffles İstanbul, 31 Aralık akşamı yeni yılı, şehrin panoramik manzarası eşliğinde lezzet, müzik ve zarafeti buluşturan, ışıltılı bir programla karşılıyor. Kutlamalar 19.00–20.00’de Lavinia Lounge’daki hoş geldin kokteyli, Ceylin Akyıldız’ın keman performansı ve prosecco eşlikleriyle başlarken; 20.00 itibarıyla Raffles Teras’ta sınırsız premium şaraplarla sunulan yedi aşamalı yılbaşı gala yemeği, misafirlere seçkin bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Gecenin ritmi 22.00’de Long Bar’da Emir Ersoy ve Orkestrası’nın performansıyla yükseliyor; ardından, Writers Bar’daki DJ seti 02.00’ye kadar devam ediyor. Küçükler için özel olarak hazırlanan 'çocuk eğlence alanı' da minik misafirlerin yılbaşı akşamını unutulmaz kılıyor.
Hilton İstanbul Bomonti
Hilton İstanbul Bomonti yeni yılı karşılamak isteyenlere, The Globe Restaurant’ta geleneksel tatları modern dokunuşlarla buluşturan özel Noel menüsü ve 34. kattaki Cloud 34’ün büyüleyici manzaralı yılbaşı partisiyle, iki farklı kutlama seçeneği sunuyor. The Globe’da Domates Kornet ve Kırmızı Biberli Yengeç Tartare ile başlayan, fırında Brie ile zenginleşen ve ana yemek olarak Hindi Ballotine ile Noel ruhunu sofraya taşıyan menü, “Mucize Lezzet” tatlısıyla son dokunuşu yaparak misafirlere sıcak, keyifli ve unutulmaz bir yılbaşı deneyimi vaat ediyor. Her detayın özenle düşünüldüğü gece boyunca fasıl grubu, geleneksel dans gösterisi ve DJ performanslarıyla, eğlence dolu saatler misafirleri bekliyor.
Il Cortile Istanbul

IL Cortile Istanbul, bir zamanlar Collège des Frères St. Pierre’in kilise korosuna ev sahipliği yapan tarihi yapısında, avlusunun huzuru, taş duvarlarının sıcaklığı ve incelikli İtalyan mutfağıyla bugün yeniden hayat buluyor. Galata’nın nostaljik ruhunu yansıtan bu romantik avlu, yılbaşına özel zarif ışıklar ve detaylarla masalsı bir atmosfere dönüşürken, Executive Chef Luigi Mariconda’nın yeni menüsü misafirlere özgürce seçim yapabilecekleri zengin bir lezzet dünyası sunuyor.
Trüf dolgulu Burrata, Arancini ve ricotta'lı kabak çiçeğiyle başlayan şölen; porcini aromalı risotto'lar, deniz mahsulleri seçenekleri ve dana bonfile, fırında dana incik ya da kaya levreği gibi güçlü ana yemeklerle sürüyor. Porcini e tartufo pizza ve trüf aromalı carbonara al tartufo, İtalyan klasiği isteyenlere hitap ederken, tiramisu, panna cotta ve orman meyveli crème brûlée yılın son gecesine hafif ve unutulmaz bir finalle katkıyapıyor.
Four Seasons Hotel Sultanahmet

Four Seasons Hotel Sultanahmet’in kalbinde yer alan AVLU Restaurant, kış mevsiminin duygusunu yansıtan özel menülerle konuklarını ağırlıyor. 31 Aralık akşamı düzenlenecek Yeni Yıl Gala Yemeği, Silver Spark konseptiyle ışıl ışıl bir atmosfer oluştururken, geceyi özel kılan seçkin bir menüyle misafirlerini ağırlıyor. Tereyağında kavrulmuş deniz tarağı, meşe ağacı ile tütsüsüyle lezzetlendirilmiş beef tataki ve tarhun dokunuşlu ızgara ıstakoz kuyruğu gibi zarif lezzetlerin yanı sıra, ana yemekte özenle hazırlanan kızılcık soslu kuzu wellington sunuluyor. Finaldeki tatlı dokunuşuyla tamamlanan bu özel menü; canlı müzik, dans gösterileri ve DJ performansları eşliğinde yılın son gecesini unutulmaz bir kutlamaya dönüştürüyor. Konuklar, yılın son dakikalarında Lingo Lingo Lounge & Bar’daki geri sayım anında yükselen DJ performansı, ışık oyunları ve geceye enerji katan ikramlarla yeni yıla ritmi yüksek bir atmosferde adım atıyor.









