Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Adidas Originals, geçtiğimiz iki yılda yarattığı parti konseptini; sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplayarak bu yıl daha da genişletiyor. Cumartesi günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirilecek olan etkinliğin bu yılki konukları ise; Mark Ronson, Sam Sparro, Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days, Radyo Eksen ve radioadidasoriginals.com DJ'leri.
Marka, yeni kampanyası “all Originals Represent” konseptinden yola çıkılarak hazırladığı parti içeriğiyle, Adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store’la, paint ball, photo booth gibi aktivitelerle de de katılımcılara farklı bir gün yaşatmayı planlıyor.
Saat 14.30’da başlayacak olan partinin bilet fiyatları 40 TL.