Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Bu yıl 20 Nisan – 8 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Restoran Haftası, “Hadi Yemeğe!” sloganı ile İstanbul’u yemeğe davet ediyor.
Türkiye’nin ilk gastronomi festivali Restoran Haftası 8. kez İstanbul’u yemeğe davet ediyor.
Cafe Zone
Bu yıl 20 Nisan – 08 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek Restoran Haftası’nın sıradaki teması ise “Yerellik”. Restoran Haftası’na katılan restoranlar menülerinde yerel malzeme dokunuşları ile misafirlerine lezzet deneyimi sunacaklar.
Eataly
Restoran Haftası noktaları, misafirlerine farklı menü alternatifleri sunuyor. 2 lezzetten oluşan Öğlen Menüleri 35 TL, 3 lezzetten oluşan Akşam Menüleri ise 50 TL olarak restoranlarda lezzet severleri bekliyor. Restoran Haftası’nda öğlen ve akşam menülerine ek olarak restoranların şeflerinin yarattığı en özel lezzetleri bir arada deneyimleyebileceğiniz “Tadım Menüleri” de yer alıyor.
Basta Street Food
Metro Toptancı Market, Restoran Haftası ile yaptığı gastronomi partnerliğinde restoranlar ve şefler ile güçlerini birleştiriyor ve yeni bir ticari model ile gıda hareketi başlatıyor. Siparişten mutfaklara uzanan süreçte gıda atık ve kayıplarını azaltarak milli israfı engelliyor ve memlekete kazandırıyor. Restoran Haftası’nın partnerlerinden Kanyon’un etkinlik alanında 22 Nisan’da gerçekleşecek olan “Tek Lokmada Restoran Haftası”nda restoranlar bu festivale özel hazırladıkları menülerde yer alan tek lokmalık lezzetlerini İstanbullulara sunacak.
Divan Brasserie Beyoğlu
20 Nisan 19:00 – Suvla Kanyon’da Beyaz Yakalı Gurme Alper Kırdal ile Sohbetli Masa
22 Nisan 14:00 – 18:00 – Kanyon Etkinlik Alanı’nda Tek Lokmada Restoran Haftası
24-25 Nisan 19:00 – Alancha’da Anadolu’nun 7 Bölgesine Yolculuk
25 Nisan 19:00 – Escale Kanyon’da Bahar Akıncı ile Sohbetli Masa
26 Nisan 19:00 – Gram Kanyon’da Plaza Gurmesi Yolaç Özcan ile Sohbetli Masa
27 Nisan 19:00 – Kanyon Joint Idea’da Conde Nast Traveller ve Şefler Aylin Yazıcıoğlu, Didem Şenol, Maksut Aşkar ile Yereli Konuşuyoruz
29 Nisan 15:00 – 17:00 – Kanyon Suvla’da Vedat Ozan ile Koku Sohbeti
5 Mayıs 19:00 – Moda Basta Street Food Bar’da Derin Arıbaş ve Kaan Sakarya’dan Sokak Lezzetleri
Ayrıntılı bilgi için restoranhaftasi.com'u ziyaret edin.