08 Mayıs 2018

La Petite Masion'da Mevsimsel Lezzetler

Hafif ve sağlıklı bir pişirme tarzı ile en taze içeriklerin kullanıldığı La Petite Maison mutfağı, bahar ayları için mevsimsel malzemelerden yola çıkarak yarattığı yeni lezzetleri ile misafirlerine benzersiz bir ziyafet yaşatıyor. 

18-05/08/snapseed-10-1525788134.jpeg

“Ton Balığı Carpaccio” ile enfes bir başlangıç sunan bahar menüsüne, misafirlerin favorilerinden olan “Arpacık soğanı ve keçi peyniri ile kuşkonmaz” tekrar eklendi. Menüde yeni başlangıçlar arasında “Provence bölgesine özgü taze baharatlarla hazırlanan ahtapot ızgara” da bulunuyor. “Taze ot ve zeytinyağı sosu ile ızgara ıstakoz” da yeni bahar menüsünün iddialı lezzetlerinden.

18-05/08/snapseed-8.jpeg

La Petite Maison Executive Şefi Moreno Polverini’nin hazırladığı menünün yeni mevsimsel tabaklarından biri de “Vierge soslu kabak çiçeği ile ızgara ton balığı”...  Menüde ayrıca baharın gelişini karşılayan “Bakla ve bezelye” garnitür tabağı da yer alıyor. Bahar menüsünün tatlısı ise bir Fransız lezzeti olan “Kumkatlı  Rum Baba”

18-05/08/snapseed-19.jpeg

La Petite Maison, kaliteli yemek ve servisi ile birlikte, seçkin sanat eserlerinin değer kattığı ambiyasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 

La Petite Maison İstinyePark, 0212 232 02 32

Pınar Mahallesi, Katar Caddesi No:73, 34460 Sarıyer/İstanbul

ETİKETLER: LA PETİTE MAİSON