Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Artizan ekmek üretimi ile başladığı yolculuğuna aynı vizyonla devam eden 240 Derece, hayata geçirdiği restoranı ile lezzetlerini sunmaya devam ediyor.
2015 yılında ekşi mayalı, artizan ekmek üretimi ile başladığı yolculuğuna aynı vizyonla devam eden 240 Derece, artizan lezzetlerini bir adım öteye taşıyor ve Ataşehir’deki Palladium Tower'da hayata geçirdiği 240 Derece Bistro ile lezzetlerini sergilemeye devam ediyor.
Kapalı ve açık bölümlerin yer aldığı geniş mekanda tüm gün hizmet veren ve dünya mutfağından lezzetlerin 240 Derece yorumu ile sunulduğu restoranın yanı sıra bir de pastane bölümü mevcut. Lezzetten ödün vermeden, artizan üretim felsefesi ile kullanılan doğal içerikler ise 240 Derece Bistro menüsünün olmazsa olmazları.
Zengin sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeğine geniş ve özenle hazırlanmış menüsünden farklı seçeneklerin yanı sıra ekmek üstü lezzetleriyle 240 Derece Bistro, haftanın her günü açık.