Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.


Bu haftanın güzellik keşifleri cildinizin nefes almasına yardımcı olurken, koku imzanıza meyvemsi ve çiçeksi notalar ekliyor.
Bu haftanın güzellik keşifleri cildinizin nefes almasına yardımcı olurken, koku imzanıza meyvemsi ve çiçeksi notalar ekliyor.

L’Oréal Paris, Kore cilt bakımının yükselen içeriklerinden PDRN’i, Revitalift Filler Hyaluron PDRN+ Dolgunlaştırıcı Serum ile günlük bakım rutinine taşıyor. Biyofermantasyon süreciyle üretilen saf PDRN kompleksi cildin yenilenme sürecini desteklerken daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırıyor. Formüldeki hiyalüronik asit cilde yoğun nem sağlıyor, cildin daha dolgun ve ışıltılı görünmesini destekliyor. Düzenli kullanımda serum, ince çizgi görünümünü azaltıyor ve cilt bariyerini güçlendiriyor.

Prada Beauty, Paradoxe ailesine daha tatlı ve meyvemsi bir karakter kazandıran Paradoxe Sweet Chemistry Eau de Parfum’ü ekliyor. Siyah frenk üzümü şurubu akoru kokuyu canlı ve sulu bir tatlılıkla açarken, portakal çiçeği absolüsü kompozisyona parlak ve çiçeksi bir katman ekliyor. Zemindeki neroli sütü akoru kokuyu daha kremsi, yumuşak ve tene yakın bir hale getiriyor. Zendaya’nın kampanya yüzü olduğu bu yeni parfüm, Prada’nın ikonik üçgen şişesini mor tonlarla yeniden yorumluyor.

Dior Beauty, Christian Dior’un uğurlu tılsımlara duyduğu ilgiden ilham alan sınırlı üretim Lucky Clover koleksiyonuyla sonbahar makyajına yeni bir renk hikayesi ekliyor. Peter Philips’in tasarladığı koleksiyon, zeytin yeşili, antik altın ve toprak tonlarını buluşturan Charmed Green ile pembe ve gül ağacı tonlarına odaklanan Lucky Rosewood olmak üzere iki ayrı palet etrafında şekilleniyor. Dört yapraklı yonca motifleriyle süslenen göz paletleri ve allıkların yanı sıra koleksiyonda yeni Dior Addict ruj tonları, couture ruj kapakları ve sınırlı üretim oje de yer alıyor. Deva Cassel’in kampanya yüzü olduğu Lucky Clover, Dior’un uğur sembollerini sonbaharın daha derin ve sofistike renkleriyle buluşturuyor.

Laneige Water Bank Aqua Facial, Kore’nin cam cilt bakımlarından ilham alan ve eksfoliasyon ile nem desteğini tek serumda buluşturan günlük bir bakım ürünü. Yüzde 7,7 oranındaki AHA, BHA ve PHA kompleksi cilt yüzeyini nazikçe arındırıyor, pürüzlü dokuyu yumuşatıyor ve cilde daha eşit bir görünüm kazandırıyor. Hiyalüronik asit, poliglutamik asit, PDRN ve hiyalüronik seramid kompleksinden oluşan Hydro Infusion Shot™ ise cildin nem seviyesini artırıyor ve cilt bariyerini destekliyor.

Carolina Herrera La Bomba Eau de Parfum pitaya, kiraz şakayığı ve vanilyayı buluşturan canlı ve meyvemsi-çiçeksi bir koku. Egzotik pitaya kokuyu parlak ve sulu bir açılışla başlatırken, kiraz şakayığı ve kırmızı frangipani kompozisyona daha çiçeksi ve feminen bir aura kazandırıyor. Bazdaki solar vanilya ise kokuyu sıcak ve yumuşak bir şekilde tamamlıyor.


