Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Lacoste, Louis Vuitton, Monev gibi lüks Fransız markalarını çatısı altında buluşturan Comité Colbert, Fransa’nın “lüksün merkezi” unvanını pekiştirmek amacıyla 5 kıtada organizasyonlar yapıyor. Bu yılki rota ise İstanbul.
Bugün başlayan Colbert Festivali kapsamında, üye markaların Nişantaşı ve İstinyePark’taki mağazaları özel etkinliklere ve kültürel buluşmalara ev sahipliği yapacak. İstanbul Modern’de eşzamanlı olarak başlayan “Modernlik? Fransa ve Türkiye’den Manzaralar” başlıklı bir sergi de 16 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilir.