08 Temmuz 2019

Taksim'de Ege Esintileri: Grasidi Meyhane

YAZI: ZEYNEP GÜR

grasidi-meyhane

Taverna ruhunu Ege’nin samimi ve salaş ambiyansıyla buluşturan Grasidi Meyhane, yaz gecelerinin yeni buluşma noktası olacak. İstanbul’un kendini gizlemekte iyi olan yerlerinden Grasidi Meyhane, nostaljik atmosferi ve Ege sıcaklığıyla Taksim’in en samimisi olmaya aday. Mekanı sarpa saran ampüller ve taverna usulü ahşap masaların atmosfere yaydığı yüksek doz samimiyet ise burada zaman kavramının sizden yana olduğunu kanıtlar nitelikte. grasidi-meyhane

Türk ve Yunan mezeleri geçidine uğrayan menüsünün arkasında Grand Hyatt İstanbul’un başarılı şefi Serkan Yaman ve Hyatt Regency Selanik şefi Konstantinos Chatzimoisiadis'in payı büyük. Acılı peynir ezmesinden, karışık deniz ürünleri salatasına, mamzamadan atoma, favadan talatar sosla servis edilen kalamar tavaya kadar iştah kabartan mezeler tabaklarda yerini alıyor. Menünün ağır topları arasında ise kızarmış gümüş balığı, çıtır karides ve saganaki gibi lezzetler var; meraklısına duyurulur!

ETİKETLER: GRASİDİ MEYHANE , MEYHANE

İlgili Başlıklar