Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Michelin yıldızlı Diego Muñoz, deneysel ve geniş yelpazeli mutfak vizyonunu İstanbul'a taşıyor.
Michelin yıldızlı Diego Muñoz, deneysel ve geniş yelpazeli mutfak vizyonunu İstanbul'a taşıyor! The Bodrum Edition'ın Mayıs 2019’daki sezon açılışından önce gerçekleşecek İstanbul seyahatinde otelin baş şefi, ödüllü şef Maksut Aşkar ile yalnızca bir gece sunulacak benzersiz bir menü hazırlayacak.
Aynı zamanda, The Bodrum Edition'ın bir yılı aşkın süredir baş şefi olan Muñoz, bu konu hakkındaki duygularını şu sözlerle ifade ediyor; "The Bodrum Edition ve arkasındaki muhteşem ekip ile birlikteliğimiz bir yılı geçti. Bu iş birliği boyunca Türk mirasıyla ilgili oldukça fazla şey öğrendim ama en önemlisi, yemek etrafında şekillenen hayat şekli ile ilgili geniş bilgiye sahip oldum. Şimdi, takım olarak Peru’nun mirasından ve Akdeniz sahillerinin olağan üstü veriminden ilham alarak birlikte yarattığımız tatları sunmak istiyoruz.”
Muñoz İstanbul turunu, 12 Mart’ta gerçekleşecek olan yaratıcı ekonominin zirvesi Global Gastro Ekonomi Zirvesi’nde yapacağı konuşma ve 16 Mart akşamı Neolokal restoranının şefi Maksut Aşkar ile sonlandıracak. SALT Galata Müzesi’nde, Muñoz’nun uluslararası gastronomi ustalığı ve Aşkar’ın doğadan ilham alarak yerel dokunuşlar sunan kreasyonları sergilenecek.