New York Moda Haftası'na haftalar kala, VFiles genç tasarıcımlar için bir kez daha organize oldu. Tam yedi sezondur devam eden genç tasarımcıları destekleme projesi, bu sefer Naomi Campbell'ın mentorluğunda devam edecek.
Yüksek modanın vazgeçilmez makyaj sanatçısı Pat McGrath ve Rihanna'nın stil danışmanı olarak ün salan yetenekli Mel Ottenberg'in de dahil olduğu VFiles jüri kadrosu, bu yılın en yetenekli genç tasarımcısına New York Moda Haftası'nda, sektör liderlerinden oluşan mentorluk programının dışında, defile sunma fırsatı da verecek.
Fotoğraf: Versace
Geçtiğimız yılın kazanan ismins baktığımızda, bu yıl beklentilerimiz yükseliyor. 2015'in kazananı Andrea Jiapei Li şimdi Madonna, Beyoncé, Katy Perry and Kylie Jenner gibi yıldızları giydiriyor.
ETİKETLER: NEW YORK MODA HAFTASI , NAOMİ CAMPBELL , PAT MCGRATH , VFİLES