Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.
Moda Haber
İstanbul'da Cannes Işıltısı
68. Cannes Film Festival’inin büyülü ışıltısı bu yıl ilk kez L’Oreal Paris’in ev sahipliğinde İstanbul’da.
L’Oréal Paris, dünyanın en önemli etkinlikleri arasında yer alan 68. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne bu yıl 18. kez güzellik sponsoru oluyor ve Cannes kırmızı halısında güzellik trendlerini belirliyor. Güzellik elçileri Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen’in Cannes Film Festivali katılımının heyecanını yaşayan L’Oréal Paris, bugün Soho House Hotel’de düzenlenecek özel bir kutlama ile kırmızı halı heyecanını İstanbul’da başlatmaya hazırlanıyor.
L'Oréal Paris'in güzellik elçisi Fahriye Evcen
L’Oréal Paris’in güzellik elçileri Cansu Dere, Azra Akın ve Fahriye Evcen’in yanı sıra sanat, moda ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek bu özel geceyi siz de Twitter veya Periscope uygulaması üzerinden @lorealparistr’yi takip ederek izleyebilirsiniz.