Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.


Acielle Tanbetova, New York’taki 2027 İlkbahar/Yaz defilelerinden en iyi kamera arkası anlarını yakalamak üzere kuliste.
Bir Eylül ve bir moda sezonu daha. New York’ta sezonun gayriresmî açılışını yapan isim ise Ralph Lauren oldu. Amerikan moda mirasının ikonik markası, yeni ilkbahar koleksiyonunu moda editörleri, stilistler ve ünlü isimlerin katılımıyla Tribeca’da sakin ve gözlerden uzak bir mekanda tanıttı.
Hafta boyunca moda dünyasını heyecanlandıracak pek çok gelişme yaşanacak. Central Saint Martins’ten mezun olduktan sonra markasını Londra’da kuran Amerikalı tasarımcı Conner Ives, bu sezon kendi memleketine dönüş yaparken, Thom Browne da haftayı kapatmak üzere New York’a geri dönüyor.
Aşağıda, New York’taki 2027 İlkbahar/Yaz defilelerinden şimdiye kadar kamera arkasına yansıyan en iyi anlar yer alıyor:















































