Haftalık E-Bülten
Moda dünyasında neler oluyor? Yeni fikirler, öne çıkan koleksiyonlar, en vogue trendler, ünlülerden güzelllik sırları ve en popüler partilerden haberdar olmak için haftalık e-bültenimize kaydolun.


Milano’da heyecan dolu bir hafta bizi bekliyor.
Milano’da heyecan dolu bir hafta bizi bekliyor. Haftaya yalnızca Vogue World: Milano duyurusuyla başlamadık; önümüzdeki günlerde merakla beklenen birçok ilk de ajanda da yer alıyor. Maria Grazia Chiuri, bu kez Fendi’nin kreatif direktörü olarak yeniden sahneye çıkarken Meryll Rogge, Marni için hazırladığı ilk koleksiyonunu sunacak.
Öte yandan Demna’nın (en azından podyumda) Gucci için hazırladığı ilk defileyi izleyeceğiz. Giorgio Armani cephesinde ise Silvana Armani ve Leo Dell’Orco’nun imzasını taşıyan tasarımlar moda sahnesine taşınacak.
Acielle Tanbetova’nın objektifinden 2026-27 Sonbahar/Kış Milano Moda Haftası defilelerinin en iyi sahne arkası anlarını takip etmeyi unutmayın.





























