02 Mart 2015

Mart'ta Birlikteyiz

YAZI: BRUNO SANTA CRUZ

 
Hola,
 
Mart ayında Vogue Gurme’de İnkalara dayanan zengin bir kültür birikimine sahip Peru'nun en özel lezzeti ceviche tarifleriyle sizlere yepyeni bir lezzet yolculuğunda eşlik edeceğim.
 
Doğallık ve tazelik üzerine kurgulanmış ceviche, geleneksel olarak Perulu balıkçıların denizden yeni çıkmış taptaze balıkları misket limonu ve taze otlarla marine etmesiyle yaratılıyor. Sağlıklı, pratik ve bir o kadar da lezzetli ve aromatik ceviche tarifleri tapas formunda tatlı patates ve mısır gibi garnilerle sunuluyor. Sonuç hem lezzet ve hem de görsel açıdan bir renk şöleni.
 
Baharın müjdecisi Mart ayında sofralarınıza taptaze bir lezzetle konuk olacağım için çok heyecanlı ve mutluyum. Vue Lounge & Bar’ın enerjik  ekibiyle birlikte oluşturduğumuz en lezzetli ceviche tarifleriyle çok yakında sizlerleyim.
 
Görüşmek üzere, con cariño,
Bruno Santa Cruz

 

ETİKETLER: VOGUE GURME